Ideje za rođendanski poklon za najmlađe

Ideje za rođendanski poklon za najmlađe

Dječje rođendane uvijek nekako poistovjećujemo s veseljem, galamom, radošću, balonima, tortama i kolačima te mnoštvom šarenih poklona i širokih dječjih osmijeha. Doduše, ponekad ti široki osmjesi budu odsutni ako smo promašili s poklonom i to će nam klinci odmah reći. Naime, za razliku od nas odraslih, klinci neće glumiti da im se poklon sviđa i to se nimalo neće ustručavati dati nam do znanja. I upravo ta neposrednost i nevina iskrenost, čini djecu najzahtjevnijim „mušterijama“ kojima ponajviše želimo ugoditi i pobrinuti se da ne dožive razočaranje na svoj poseban dan.

Kako bismo tom potencijalnom razočaranju doskočili prije nego što uopće postane problem, dosjetili smo se ponuditi rješenje iz snova - SuperCard poklon karticu, savršen poklon u svakoj prilici. Ova kartica nudi široku lepezu proizvoda i aktivnosti, dostupnih na više od 500 lokacija diljem zemlje, gdje će veliki, mali i najmanji imati priliku za uživanjem u najljepšim poklonima. Možeš li zamisliti jednostavniju rođendansku kupovinu poklona? Nismo ni mislili!

Zato, neka ove godine tvoji pokloni budu još posebniji uz odlične SuperCard poklon kartice koje će se pokazati kao savršena prilika za iznenađenja koja će klinci pamtiti cijeli život! U nastavku teksta, donosimo jedini vodič koji ove godine trebaš za odabir najboljih dječjih poklona.

Najtoplija odjeća i obuća vrhunskog izgleda

Ponekad smišljanje kreativnih poklona zna biti najveća muka, posebice ako je riječ o starijim klincima ili tinejdžerima. Baš iz tog razloga, za ovaj rođendan iznenadi  poklonom iz Sportina, vodećeg svjetskog trgovačkog lanac u maloprodaji sportske opreme, obuće i izvrsne odjeće. Jedan od takvih odličnih komada odjeće, definitivno je fantastična Kids Only jakna u kojoj će se svaka djevojčica ugodno osjećati. Ova klasična puff jakna koja osigurava toplinu u zimskim danima, svojom svevremenskom crnom bojom uz elegantan sivi obrub znači kako se može kombinirati uz gotovo svaku zimsku odjevnu formulu.

Dečki će se, pak, odlično osjećati i još bolje izgledati u plavom Jack & Jones Junior puloveru, idealnom za kombiniranje i primjerenom za različite prigode i stilove oblačenja. Visok postotak pamuka i rastezljivost, prije svega jamče iznimnu udobnost i izvanrednu toplinu  Baš iz tog razloga, dođi već danas, istraži fantastičnu ponudu i odaberi najbolje!

Najukusniji zdravi zalogaji iz vrta prirode

Pobrini se za zdravlje mališana uz najzdravije proizvode i osiguraj im organsku, čistu hranu koja je apsolutni trend za sve one koji žele ostati zdravi. Korištenja onog najboljeg iz prirode misija je brenda Matičnjak u kojem sve kreće od sjemenki, iz kojih proizlazi med, hladno prešana ulja i proizvodi poput brašna, biljnih proteina i, u konačnici, tjestenine. Iznenadi nekim od fantastičnih proizvoda kao što je prvoklasan namaz od plodova jabuka, lješnjaka i kakaa. Lješnjaci su ukusni orašasti plodovi koji se često koriste u desertima, čime ovaj namaz tako postaje ne samo ukusan desert, već i sjajan izvor enzima, nezasićenih masnih kiselina, vitamina E i vitamina C.

Pošto sjemenke crnog kima nisu najboljeg okusa, pa čak i u medu, za sasvim malu djecu pripremili su pripravak Nigella Junior koji osim sjemenki crnog kima, sadrži i jezgru lješnjaka koja pripravak čini ukusnijim, ali ga i obogaćuje vitaminima i mineralima te pomaže peludnim alergičarima. Pokloni zdravlje i ne zaboravi njihov moto - zdravo, svježe, domaće!

Vrhunska udobnost za najmlađe

Ako si u nedoumici što dobrog pokloniti mališanima, zaviri u veselu i šarenu ponudu obuće koju donosi simpatični Frodo. Ova trgovina je idealno mjesto za odabir tople zimske obuće koja štiti nježna dječja stopala. Njihove anatomski prilagođene i posebno dizajnirane cipele i čizmice, prepoznala su tisuće obitelji diljem  svijeta kao prvi izbor za hladne zimske dane. Ukoliko tražiš prekrasne gležnjače za prve korake koji imaju potporu za stopala i gležnjeve te fleksibilan potplat za poticanje prirodnog kretanja, nemaš potrebe tražiti dalje. Ugodna i mekana podstava te odličan uložak od kože, griju dječja stopala i u danima te prilikama kada temperature padaju ispod ništice, a vremenski uvjeti ne idu nam na ruku.

Ove prekrasne kožne čizmice s ugodnom tabanicom jamče kako će i najluđa zabavu u snijegu ili gacanje po kiši, završiti suhih nogu. Inspiriraj se i prouči super ideje za rođendanski poklon za najmlađe i već danas iskoristi najbolje što Froddo nudi. Jer jedno je sasvim sigurno - klinci zaslužuju najbolje!

Spektakularna zabava za dan iz snova

Bez obzira na dob, spol i uzrast, većina djece će se složiti kako nema boljeg poklona od onog gdje se mogu fantastično zabaviti s atrakcijama kao što su trampolinski park, laser tag, wipeout arena, VR park, leap of faith i mnoge druge zanimljive aktivnosti koje će zabaviti, opustiti i razveseliti te pružiti zabavu za čitavu obitelj. Upravo zato, idealno mjesto za vrhunski provod tijekom hladnih zimskih dana, svakako je Amazinga, najveći domaći zabavni centar s više od 20 različitih atrakcija koje je moguće posjetiti u s obitelji odnosno prijateljima. Osim fantastične zabave koja se prostire na više od 11.000 četvornih metara, moguće je nakon dana ispunjenog brojnim uzbuđenjima prizalogajiti u restoranu te podijeliti lude dojmove koji jamče kako prvi dolazak, definitivno nije i posljednji.

Uz sve navedeno, trenutno su otvoreni su upisi u Zimsku dječju akademiju kako bi se kroz aktivan odmor iskoristili zimski praznici koji su najbolja prilika za učenje novih vještina kroz druženje i igru. 

Kvaliteta bez premca

Ne treba zaboraviti niti na naše najmlađe, a za njih se pobrinuo Jacadi Paris. Kolekcije su inspirirane bezvremenskim nasljeđem francuske mode za djecu, a ovaj brand je predvodnik u podržavanju razvoja i dobrobiti djece cijeloga svijeta kroz kreiranje odjeće, obuće i opreme. Njihove kolekcije su namijenjene dječacima i djevojčicama u dobi od 0-12 godina. Ekskluzivan dizajn i uzorci te jedinstvene boje do najsitnijeg su detalja razrađene i u središtu su svega što Jacadi Paris radi kao što je pleteni Jersey set za muške bebe. Ovaj set od mješavine pamuka i vune, svakog mališana prenosi u sanjivi, čarobni svijet na malim oblačićima koji se nalaze na mekanoj pletenoj podlozi. Za curice predlažemo  nezamijenjiv, elegantan kombinezon koji je praktičan način zaštite bebe od hladnoće, od njenog prvog odlaska kući do obiteljskih izleta. Ovaj must-have komad za mlade roditelje lako se oblači zahvaljujući otvaranju s dvostrukim patentnim zatvaračem i predstavlja idealan rođendanski poklon za najmlađe.

Ukoliko su dječje oči koje blistaju od radosti i širok osmjeh na njihovom licu prvo što ti padne na pamet pri odabiru poklona za mališane, tada znaj da ne trebaš tražiti dalje. Jer ove godine čuvamo ti leđa s našim prijedlozima najboljih poklona za djevojčice i dječake, koji jamče rođendan iz snova. Uz svestrane SuperCard poklon kartice, poklanjaš još više zabave i još više mogućnosti koje ti pruža širok izbor raznolikih poklona.

Zato, neka ove godine tvoji pokloni budu još posebniji uz genijalne SuperCard poklon kartice kojima kupuješ idealan rođendanski dar za klince svih uzrasta. Pritom ne zaboravi, uz prvoklasne poklon kartice ne daruješ samo poklon, već i ono posebno magično - najljepše iznenađenje!