Kako darivati kreativni i dramatični horoskopski znak

Kako darivati kreativni i dramatični horoskopski znak

Prema astrologiji, lav je horoskopski znak koji obično ima najviše samopouzdanja i često se ističe u društvu. Od 23. srpnja pa sve do 22. kolovoza traje vladavina ovog vatrenog znaka kojim vlada Sunce, a kojeg povezujemo s dominantnom, strastvenom i karizmatičnom energijom. Naime, ljudi rođeni u ovom znaku uglavnom su vrlo sigurni u sebe te u svoje sposobnosti i to se nimalo ne stide pokazati.

Ovaj kreativni i dramatični horoskopski znak rođeni je vođa kojeg krasi mentalna snaga što znači da su lavice i lavovi puni samopouzdanja, uvjereni da su najbolji te obožavaju biti u centru pozornosti. I da, iako su često tvrdoglavi i odviše ponosni, lavovi su također poznati po svom velikom i toplom srcu, darežljivosti i neodoljivom šarmu.

Karakteristike lava

  • Ambicioznost - Lavovi su vrlo ambiciozni i ciljaju visoko, njihov snažan karakter i odlučnost pomažu im da ostvare svoje ciljeve i uspiju u životu.
  • Kreativnost - Lav često ima izraženu sklonost prema umjetnosti, glazbi, plesu i teže izražavanju svoje osobnosti kroz kreativne izričaje.
  • Karizma - Lavovi su često rođeni vođe u društvu te mogu inspirirati i motivirati druge svojim prisustvom i energijom.
  • Snažna volja - Osobe rođene u ovom znaku prevladaju izazove i suoče se s teškoćama s hrabrošću.
  • Velikodušnost - Lavovi su izrazito darežljivi i velikodušni prema prijateljima i obitelji i to često ide ruku pod ruku s željom da budu u središtu pažnje i da bliskima ljudima pruže najbolje.

Idealni pokloni za lavove

Lavlja ljubav prema samima sebi podosta olakšava najmilijima u donošenje odluke što im pokloniti kao dar od srca. Jer pravilo je jasno i prilično jednostavno - sve što je namjenjeno lavu odnosno lavici i što može poslužiti njihovom veličanstvu, biti će više nego dobar odabir.

Iz tog razloga, poklon koji slavi lavlje uspjehe, važne događaje ili posebne prilike, definitivno je nešto što će usrećiti sve pripadnike ovog vatrenog znaka. Baš zato, dar u kojem se proživljeni čarobni trenuci pretvaraju u magične knjige po njihovim željama, pun je pogodak. Neka ožive sve svoje uspomene albumom A4 formata sa sjajnim tiskom u kojem će sva njhova postignuća biti na jednom mjestu.

kreativni i dramatični horoskopski znak

Za lava također vrijedi pravilo - nemoj štedjeti. Lavovi vole da im se skupim poklonima pokaže koliko su nekom doista bitni, a nešto poput sedam dana opuštanja u raskošnoj villi je bez sumnje jedan takav poklon. Opustiti se mogu u raskošnim, suvremenim interijerima uz nezaboravno iskustvo luksuza i elegancije te istodobno uživati u prekrasnim krajolicima uz samo more. Opustit će se već pri samom ulasku, a vlastiti bazen, vrt, terasa s roštiljem te prekrasan pogled na more, naprosto ostavljaju bez daha.

kreativni i dramatični horoskopski znak

VIP tretman koji jamči da će ih netko tretirati poput kralja ili kraljice, nezaobilazan je poklon za ovaj vatreni znak. Upravo stoga, luksuzni ritual tijela na bazi ulja kokosa i vanilije koji vraća vitalnost, idealno je rješenje kojim neće ostati razočarani. Ako se tome doda kako se ovaj luksuzni tretman temelji na korištenju isključivo hladno prešanih biljnih te najfinijih eterična ulja i brizi za svakog klijenta, jasno je zašto će „skromni“ lavovi u ovome iskustvu nesumnjivo uživati.

kreativni i dramatični horoskopski znak

Ekskluzivnost i nešto što ih izdvaja iz mase uvijek će se pokazati kao dobra solucija kada govorimo o tome što pokloniti lavovima. Iz tog razloga, jedinstveni doživljaji i iskustva koja se pamte čitav život poput avanture jedrenja biogradskim arhipelagom, neće lavove ostaviti ravnodušnima. Jer ovaj pravi morski hedonizam uz zabavu i dobru hranu, jamči magično uživanje u zalasku sunca i opuštanje uz umirujuće zvukove mora i vjetra.

kreativni i dramatični horoskopski znak

Doživljaj za sva osjetila koji ujedno predstavlja nevjerojatno gastronomsko iskustvo, definitivno neće propasti ako se pita lava ili lavicu! Baš zato, ekskluzivna večera od 5 slijedova nedaleko pulske Arene, pokazati će se kao savršen poklon koji će upotpuniti njihovu osobnost. Jer jednom kada isprobaju razne kreacije i inačice mediteranske kuhinje i najbolja međunarodna vina, njihov osjećaj sreće biti će neupitan.

kreativni i dramatični horoskopski znak

Trenutak za izlazak iz zone komfora je sada!

Ovo ljeto, idealan je trenutak za impresioniranje lava. Jer ukoliko pokloniš nešto luksuzno, kreativno ili osobno, čime ćeš naglasiti njihovu posebnost i vrijednost u svom životu, takav poklon sigurno će osvojiti njihovo srce.

Upravo zato, donosimo idealan izbor zanimljivih SXP1 iskustva i sadržaja uz koje će svaki lav i lavica osjetiti ljubav. Pritom je nebitno poklanjaš li drugoj osobi ovo predivno iznenađenje ili je napokon došao red da počastiš sebe i staviš se na prvo mjesto, za baš svakog će se ponešto lijepog pronaći.

Zato, razmišljaj pametno i odvoji nekoliko trenutaka da odabereš vrhunski poklon koji jamči neponovljiv doživljaj ljeta!