Odaberite pravi poklon prema astrološkom znaku

Odaberite pravi poklon prema astrološkom znaku

Sigurno ćete se prilikom odabira poklona ponekad naći u nedoumici. A kako biste u budućnosti izbjegli neprikladne i beskorisne darove, može pomoći i astrologija. Pomalo neobičan pristup, reći ćete, ali mi smo ga isprobali i pokazalo se vrlo uspješnim. Ubuduće treba izbjegavati neprikladne i beskorisne darove i darovati nešto što će pojedincu stajati na koži. Savjeti za savršene poklone kriju se u zapisima u nastavku, stoga ih nikako nemojte zanemariti!

Ovan jedva čeka rođendan i voli iznenađenja. Najviše će ga razveseliti vaučer za neku adrenalinsku avanturu, jer ga to najviše opušta. Što je tematika neobičnija, to će avanturistički Ovan biti zadovoljniji. Osim toga, obuzet će ga osjećaj da ga stvarno dobro poznajete i da znate da mu se to jednostavno mora stalno događati u životu.

Ovan je dinamičan i voli sport i adrenalin pa vam loš izbor neće biti ni SelectCard poklon kartice najvećih ponuđača kvalitetne sportske opreme, poput Intersporta, Iglu športa ili Tomas Sporta. Za najveće avanturiste savršen će biti poklon paket Adrenalinski doživljaji koji nudi više od 90 opcija za ekstremna iskustva. Uključuje aktivnosti na otvorenom samo za hrabre, uključujući bungee jumping i zipline u Solkanu, adrenalinsku vožnju Ferrarijem na pisti u Milanu i tandemski skok padobranom.

Bik je poznat kao najveći gurman zodijaka. To je osoba čije vrijeme žudi za udobnošću, okusom i dobrom hranom. Bika ćete najviše razveseliti odabirom odlične večere u prestižnom restoranu. Zapamtite da i bik voli dobru kapljicu i ne voli jela koja nisu lijepo dekorirana. Elegantan odabir namamiti će širok osmijeh na usne bika i probuditi njegovo nepce. Povedite ga na kušanje dobrog vina uz Avantura okusa paket koji uključuje više od 70 mjesta za kušanje vina ili ga pozovite na večeru u dobar restoran s poklon paketom Ekstravagantna večera. Svoja će nepca moći razmaziti u najboljim restoranima u Sloveniji i Hrvatskoj, poput Janeza Bratovža, Bistroa Linhart, Gostilne Repovž i Roxanich. Uz SuperCard Gourmet darovnu karticu moći će otići u jednu od više od 40 gostionica, od Pizzerije Foculus i Burger Timea, do Dvora Jezeršek i Restorana 2864 za istančanijeg ukusa.

Blizanci, najzanimljiviji znak, prije rođendana pogađaju što će im se pokloniti. Toliko su nestrpljivi i uzbuđeni da je darivanje još veća radost. Blizanci su komunikativni ljudi, možete ih razveseliti nekim društvenim iznenađenjem. Vole razgovarati, ali ne vole biti mirni pa ce im biti savršena darovna kartica SuperCard uz koju će moći odabrati novi mobitel ili dodatak za njega u trgovini iStyle. Uz internetsku poklon karticu Super E moći će kupovati online i između više od 80 internetskih trgovina odlučiti se pretplatiti se na najveći slovenski automobilski magazin Avto Focus, premjestiti sposobnosti automobila s Powerbox.si ili kupovati u TC motoshopu, što će njihovu vožnju učiniti još zanimljivijom.

Rak, nježno romantično nastrojen znak, žudi za dobrim provodom, po mogućnosti u društvu voljene osobe. Najviše će ih razveseliti ako im poklonite bon za romantično iskustvo u dvoje. Naravno, više vole mirniju atmosferu, pa pokušajte odabrati zaista poseban doživljaj za njih. Poznato je da su rakovi najsretniji kada iznenadite njih i njihovu voljenu osobu. Poklonite jedan od pet turističkih poklon paketa , u kojima postoji više od 200 opcija za noćenje u romantičnom ambijentu za dvoje. Upoznat će nova mjesta i priuštiti si odmor i opuštanje u potpunoj udobnosti. Među našim najboljim turističkim ponuđačima naći ćete ECO Hotel Bohinj, Zdraviliški dvor u Rimskim Toplicama, lanac hotela LifeClass Portorož i mnoge druge.

Djevica je osoba kojoj sigurno nećete pokloniti prvo što vidite. Budući da je Djevica ta koju najviše zanima područje prehrane, preporučljivo je pokloniti joj zdrav vitaminski paket ili možda prirodnu kozmetiku. Uz ECO Hotel Bohinjpoklon paket Sport i ECO Hotel Bohinj zabava ili Sport i rekreacija u više od 60 partnera, uključujući sportsku trgovinu Topatlet, moći će birati dodatke prehrani, dok paket ECO Hotel BohinjNjega u Spa centru nudi više od 120 opcija za prirodnu kozmetiku AlpStories ili organske proizvode Ekolife natura. U širokom asortimanu vrhunske kozmetike sigurno će pronaći nešto za sebe uz ECO Hotel Bohinj SelectCard L’Occitane poklon karticu.

Vaga je znak koji uvijek žudi za redom, elegancijom i ljepotom. Vaučer za masažu ili kozmetički salon bit će odličan izbor, jer vaga u svakom trenutku želi biti njegovana i privlačna. Muškarac ili žena vaga također će biti vrlo zadovoljni pomno odabranim komadom donjeg rublja, naravno u mirnijim, pastelnijim tonovima. Poklon paketi ECO Hotel BohinjMasaža i wellness, ECO Hotel BohinjMasaža i wellness LUX, ECO Hotel Bohinj Oaza zdravlja i ljepote i Harmonija ljepote nude više od 60 mogućnosti za doživljaj iz snova i buđenje svih osjetila u prekrasnom ozračju beauty, wellness i SPA centara. Uključuju tretmane ljepote i opuštanja, masaže, šminkanje i druge vrste njege, ulazak u renomirane wellness centre i bazene.

Škorpion obožava razna mistična iskustva. U avanturu rado odlazi bez razmišljanja, pa će mu najprikladniji dar biti povezan s kratkim putovanjem, možda čak i u nepoznato, koje privlači tajanstvenog škorpiona. Poklon paket ECO Hotel Bohinj Na lepše nudi više od 60 mogućnosti kratkog odmora. Uključuje noćenje za dvoje u ugodnom ambijentu urbanog ili ruralnog ambijenta. ECO Hotel BohinjEko hotel Bohinj, Turističko seosko gospodarstvo ECO Hotel BohinjMali Raj ili ECO Hotel BohinjChocolate village glamping i druge mogućnosti smještaja nude odmor u prekrasnom ambijentu. Budući da se Škorpion voli isticati, ugodno ćete ga iznenaditi bez obzira na spol ECO Hotel Bohinj Super E poklon karticom s kojom će moći odabrati svoj savršeni dar u više od 80 online trgovina.

Strijelac je nestašna osoba zodijaka koja sigurno ne želi ostati kod kuće na svoj rođendan. Budući da žudi za širinom i novim saznanjima, odličan je izbor ulaznica u kazalište ili kino, gdje će se smiješiti gledajući neku od njihovih komedija. S ovakvim poklonom zasigurno ćete pogoditi vatrenog i zabavnog strijelca. Uz ECO Hotel BohinjSelectCard poklon karticu Colosseum, MGL ili Spas Theatre nahranit ćete dušu vječnog studenta i humorista. Svoju vatrenost i osjećaj vječne čežnje može zadovoljiti i Sport paket za svakoga koji nudi razne avanture. Između ostalog, moći će istraživati podzemlje ECO Hotel Bohinj Pece, naučiti živjeti s prirodom u ECO Hotel BohinjLarisovoj školi preživljavanja, istraživati teren na konju na ECO Hotel Bohinj seoskom imanju Vrbnjak ili krenuti u ECO Hotel Bohinjdivlju vožnju po Bohinju na četverokotaču.

Jarac je radna osoba koja rijetko odvaja vrijeme za sebe. Budući da voli prirodu i voli tražiti svoj mir, najbolji izbor je poklon paket za produženi vikend negdje u prirodi, u opuštenom okruženju. Veselit će se odmoru u prekrasnom ambijentu odabranih turističkih seoskih gospodarstava koje nudi linija ECO Hotel BohinjSelectBox paketa Na selu. Uz poklon pakete Noći na selu, Odmor na selu, Snovi na selu i Vikend iz bajke dočarat ćete nezaboravno iskustvo Jarcu. Birati će između više od 150 pružatelja smještaja u netaknutoj prirodi, poput Kmečke hiše Ojstrica, Panonske vasi, Kmetije Šeruga i Gradišnika. Tijekom prvoklasnog odmora u prirodi, gurmanski paketi Na selu otkrit će i autentične okuse sela na Okućnici Marof, imanju Poljšak, ili Pustotnik.

Vodenjak voli darove koji mu daju posebno iskustvo. Standardni rođendanski pokloni ga ne uvjeravaju, jer želi biti poseban i jedinstven u vašim očima kada birate poklon za njega. Vodenjaku možete dati adrenalin što će mu tjerati krv kroz vene. SelectBox paket Zabava u prirodi nudi više od 70 mogućnosti za aktivnosti na otvorenom. Paket uključuje vožnju kajakom i kanuom po Ljubljanici, sportsko penjanje i speleologiju u Bovcu, vožnju kanuom na Bohinjskom jezeru, rafting na rijeci Soči i mnoge druge aktivnosti. Prikladan poklon za Vodenjaka bit će i SuperCard ECO s kojom će moći kupovati u jednoj od više od 250 trgovina, te kombinirati sport i modu i kupovati u Buzz storeu, Extreme Vital sportskim trgovinama, TC Sport, Kibuba...

Znak ribe snažno je povezan s vodom pa je najprikladniji poklon ulaznica za vodeni park ili saunu, gdje će se ribice zasluženo odmoriti od svakodnevice i sanjivo se prepustiti užicima vodenih kapi. Kao znak s bogatom maštom i vrlo aktivnom podsviješću, razveselit će ih i sve što je vezano uz umjetnost. Uz SuperCard Wellness darovnu karticu, ribe će moći birati među brojnim pružateljima toplica i bazena, kao što su Terme Banovci, Alpine Wellness Resort Špik i Terme Vivat. Dostupna je i poklon kartica za Thermanu Laško.

Dakle, ako želite da vaš poklon zaista impresionira vaše prijatelje, priuštite im nezaboravno iskustvo. Odluka da darujete SelectBox poklon pakete i SuperCard poklon kartice bit će hit jer ćete primatelju ponuditi bezbroj različitih opcija od kojih će on moći izabrati onu za sebe pravu. Poklonite nešto novo i originalno, poklonite savršen poklon - slobodu izbora!