Poklonite nešto drugačije, poklonite doživljaj!

Poklonite nešto drugačije, poklonite doživljaj!

Pri kupovini poklona često pribjegavamo odabiru predmeta za koje unaprijed znamo da neće imati pravu korisnu vrijednost za osobu kojoj poklon poklanjamo. Jeste li se ikada zapitali koliko je darova koje ste dali ljudima zaista ostvarilo svoju svrhu, a koliko ih je samo tužno posjednuto na policama na kojima su godinama nakon toga samo skupljali prašinu?

Zašto za promjenu ne bismo poklonili doživljaj umjesto objekta? Pogotovo ako cijenite originalnost i inovativnost. Takva iskustva ostat će vam zauvijek u sjećanju kao darovatelju. Osim toga, gotovo ih je nemoguće pokloniti u pogrešnoj veličini ili boji, a također se ne mogu pokvariti. SelectBox poklon paketi su upravo to – vrhunsko iskustvo u kutiji, prikladno za svaki ukus, bez obzira na spol, dob ili osobne preferencije.

Za ljubitelje putovanja

Za one koji vole putovati i posjećivati nova mjesta, tu su turistički poklon paketi Putovanje i Smještaj. Odaberite paket Romantični bijeg, Čarobni odmor, Vikend iz snova ili Romantični bijeg i priuštite si slobodan vikend, negdje daleko od gradske vreve i svakodnevnih briga u društvu voljene osobe. U SelectBox ponudi pronaći ćete najbolje LifeClass hotele; Neptun, Apollo, Mirna, Riviera i prestižni Grand Hotel Portorož koji gostima nude nezaboravan odmor uz more. Jedno od najljepših seoskih turizma u našoj zemlji, renomirano turističko seosko imanje Šeruga, smješteno u blizini Otočca, dostupno je svim ljubiteljima prirode. 

Ako ste strastveni istraživač gradova i kulturnih događanja, moći ćete odsjesti u luksuznim hotelima kao što su InterContinental i Radisson Blu Plaza u Ljubljani, DoubleTree by Hilton i President Pantovčak u Zagrebu. U Dalmaciji ćete sigurno biti impresionirani luksuzom hotela Galeria Valeria, Prima Luce ili Bastion Zadar. U Istri odaberite Hotel Kaštel Motovun koji će vas očarati svojim romantičnim ambijentom i pogledom na prekrasnu okolnu prirodu i srednjovjekovni grad.

Za strastvene gurmane

Gurmani mogu birati između mnogo opcija u kategoriji Gourmet i Vino koja okuplja najbolje pružatelje ugostiteljskih usluga u raznim slovenskim regijama, ali i u Hrvatskoj. Avantura okusa, Stol za dvoje, Gurmanski stol ili Ekstravagantna večera mogu biti vaša ulaznica u svijet gastronomskih užitaka, uz čašu vrhunskog vina. U glavnom gradu preporučamo posjet restoranu Vander koji poslužuje moderna jela s daškom tradicije na prvoklasnoj lokaciji tik uz Ljubljanicu u staroj gradskoj jezgri, te naravno restoran JB koji je među 100 najboljih na svijetu. U Gorenjskoj će se za vaš želudac pobrinuti u poznatoj slovenskoj gostionici Kunstelj, koja čuva tradiciju domaćih jela pripremljenih po starim slovenskim receptima. Savjetujemo vam i posjet gostionici Krištof, gdje ćete kušati dašak modernih kulinarskih ideja s isprepletanjem slovenske tradicije. Kulinarski gurmani neće zaobići dvorski restoran na Dvorcu Otočec, koji je poznat po svojoj kreativnosti i složenosti jela. 

Za sve aktivne

Želite li izmamiti osmijeh na usta zaljubljenika u sport, onda su poklon paketi iz kategorije Sport i Adrenalin definitivno prava stvar. Obilje zabavnih sportskih iskustava u specijaliziranim sportskim objektima ili na otvorenom pravi su poklon u kojem će ljubitelji pokreta zasigurno uživati. Adrenalinski ovisnici od sada će u toplijoj polovici godine moći uživati u vožnji na četiri kotača prekrasnim Bohinjem te spustu, skuterima i biciklima u ljetnom parku Krvavec. Za ljubitelje letenja, škola letenja Solton pri Velenje nudi nezaboravno iskustvo panoramskog leta, gdje se možete okušati i u pilotiranju, a za one najhrabrije, vrhunac je svakako padobranski skok koji nudi agencija Skydive Ljubljana. Ako vas fascinira svijet prestižnih i odvažnih automobila, krenite u vožnju iz snova s Ferrarijem ili upoznajte staromodne trkaće automobile i pridružite se ludoj utrci legendarnih automobila. Ako su vam bliži dvoranski sportovi, okušajte se u kuglanju, možda upišite školu boksa ili vježbajte u najsuvremenijim fitness centrima.

Za ljubitelje wellnessa

A kako izmamiti osmijeh na lice pripadnici ljepšeg spola? Uz kvalitetnu njegu ljepote, kako drugačije. Izbor u kategoriji poklon paketa Ljepota i zdravlje iznimno je bogat i uključuje brojne tretmane ljepote u specijaliziranim wellness centrima, gdje će masaže, njege lica i druge antistresne metode pružiti opuštajuće i pomlađujuće učinke. U salonu za Lai Thai masažu profesionalni maser i terapeut pomoći će vam u regeneraciji tijela i prevladavanju stresa kroz principe tradicionalne tajlandske masaže, a u beauty centru YingYang doživjet ćete spoj najnovijih tehnologija i toplog ljudskog kontakta. Uz vrhunsku kozmetiku i terapije razmazit ćete se i u SPA ambijentu u Celju, gdje se oni koji žele osvježiti svoj izgled mogu prepustiti intenzivnom pomlađivanju lica pčelinjim otrovom koji potiče stvaranje kolagena i daje blistav izgled kože. U kozmetičkom studiju Biona možete si priuštiti vrhunsku njegu tijekom koje vlada terapija kisikom, a za opuštajuću masažu posjetite Ornament SPA u Šmarješkim Toplicama.