Pet trikova za savršeno tijelo na plaži

Pet trikova za savršeno tijelo na plaži

Dok se ljeto opasno približava, sve više mislimo o tome kako ćemo izgledati na plaži. Ponekad, međutim, unatoč našim naporima, savršeno tijelo čini se jednako nedostižnim kao neka uzbudljiva avantura koja se odvija na suprotnom kraju svijeta. No, ne brini!  Donosimo ti pet trikova koji će ti pomoći da zablistaš na plaži bez da provodiš puno besanih noći razmišljajući kako, bez da odustaješ od najdraže hrane i bez provođenja pustih sati u teretani.

Bez nesigurnosti na ljetovanju

I sama pomisao na skidanje majice na plaži, kod dobrog djela ljudi izaziva neugodu. Upravo zato, prvi trik koji ćemo ti otkriti jest tretman detoksikacije cijelog tijela na bazi zelene gline. Naime, zelena glina ima nevjerojatna svojstva koja izvlače toksine iz tvoje kože, ostavljajući je svježom i obnovljenom. Ovaj tretman ujedno uklanja nečistoće i sužava pore, čineći kožu glatkom i blistavom poput plažnog pijeska.

Tretman zelenom glinom ne samo da čisti kožu, već je i prirodni tonik koji koži daje zdrav i sjajan izgled.

Novi trendovi za novo vrijeme

Osim raznovrsnih detoksikacijskih tretmana, da zablistaš ovog ljeta biti će ti potreban koji beauty trik. On će tvoj izgled učiniti besprijekornim i spremnim za ljeto. Jedan od takvih trikova je izuzetan piling tretman cijelog tijelog. Mnogi ga uspoređuju sa gotovo magičnim iskustvom tijekom kojeg tvoje čitavo tijelo prolazi kroz osvježavajuću i pomlađujuću spa avanturu. Piling cijelog tijela uključuje nježno trljanje kože kako bi se uklonile mrtve stanice i potaknula cirkulacija. Takav piling cijelog tijela omogućiti će ti da se ponosiš glatkom i sjajnom kožu, Jer tko želi hodati po plaži s dosadnim suhim točkama, svrbežom ili neugodnim prištićima. Piling će ukloniti sve nečistoće i pobrinuti se da tvoja koža zablista kao nikada prije. Osim toga, piling cijelog tijela potiče protok krvi, što znači da će tvoje tijelo djelovati zategnutije i svježe.

Dugotrajno, brzo i bezbolno

Posljednji krik tehnologije koji će transformirati tvoju kožu na brz, bezbolan i dugotrajan način zove se IPL. IPL tretman predstavlja revolucionarni tretman koji se koristi ne samo za uklanjanje dosadnih dlačica, već i za pomaganje oko ublažavanja nesavršenosti na tvojoj koži.

Jedan od glavnih razlog zašto bi trebalo razmisliti o IPL tretmanu leži u činjenici da je gotovo u potpunosti bezbolan. Uz ovaj tretman, zaboravit ćeš na neugodne epilatore i vosak koji će te izmučiti, počupati i ostaviti s crvenom i nadraženom kožom.

IPL ujedno krasi brzina tretmana te izrazita dugotrajnost rezultata. I najbolje od svega, nakon samo nekoliko dolazaka, možeš se zauvijek riješiti neuglednih dlačica. Pripremi se za savršeno tijelo na plaži i uživaj u dugom, toplom ljetu.

Reci „zbogom“ celulitu

Celulit karakteriziraju potkožne, masne naslage koje se ponekad javljaju već u pubertetu, takva grbava, naborana koža koja ružno izgleda, teško se uklanja i najčešće nastaje na bokovima, stražnjici i bedrima. Istraživanja su pokazala kako je jedna od najboljih metoda za uklanjanje celulita upravo maderoterapija.

Maderoterapija je tretman koji uključuje drvene valjke različitih veličina i oblika koji se valjaju po problematičnim područjima kako bi se poboljšala cirkulacija i razbilo nakupljanje masnoća, a učinci su vidljivi već nakon nekoliko sesija. Drveni valjci i četke koriste se za stimulaciju kože i poticanje protoka limfe, što pomaže u uklanjanju toksina i masnih stanica iz tijela. Osim što smanjuje izgled "narančine kore", maderoterapija također može pomoći u poboljšanju tonusa kože, smanjenju vidljivosti strija i poboljšanju ukupnog izgleda kože, za besprijekoran ljetni izgled.

Trenutak za promjenu je sada!

Nema više odugovlačenja, ljeto je blizu, vremena je malo, a svi želimo imati savršeno tijelo na plaži. Na vrijeme i to danas ugrabi ovu izvrsnu priliku i dočekaj ljeto bez ikakvih briga. Provedi se bezbrižno na plaži uz idealan izbor zanimljivih SXP1 iskustva i sadržaja uz koje ćeš se potpuno opušteno osjećati u vlastitoj koži. Pritom je nebitno poklanjaš li drugoj osobi ovo predivno iznenađenje ili je napokon došao red da počastiš sebe, za baš svakog će se ponešto lijepog pronaći. Zato, odvoji nekoliko trenutaka, pripremi sebe i svoje tijelo za plažu i ne dopusti da te manjak samopouzdanja ikada više spriječi istinski uživati u ljetu!