Adventska čarolija počinje...sada!

Adventska čarolija počinje...sada!

Predbožićno razdoblje Adventa, nesumnjivo je vrijeme obiteljskih okupljanja, smijeha i uživanja. No, s blagdanima često dolaze i određeni izazovi, poput pronalaska savršenog poklona za naše najmilije. To dovodi do bespotrebnog stresiranja i brige što na kraju priče, baca sjenu na čitav doživljaj koji bi trebao biti magičan.

Srećom, ovih predblagdanskih dana nema više panike, jer ti donosimo prvorazredno SelectBox rješenje za čaroliju veselog Adventa. Omogući najmilijima uživanje u vrhunskoj lepezi najboljih SelectBox poklon paketa koji će oduševiti svakoga. Za one koji pak žele odvojiti trenutak za sebe, također nudimo širok spektar sadržaja u vidu genijalnih SXP1 doživljaja uz koje će slatko iščekivanje do božićnog slavlja, proći ležerno i radosno.

U nastavku teksta, donosimo neke od najboljih prijedloga za savršene poklone uz koje će tvoji najmiliji bezbrižno uživati u adventskoj čaroliji.

Dašak autohtonosti u zelenom srcu metropole

Pod obroncima Medvednice, smjestilo se jedno od najsjajnijih mjesta za doživljaj vrhunske kuhinje, čarobne atmosfere i spektakularnih vina - restoran Stari Puntijar. Ovaj restoran oduševljava svoje goste bogatim izborom jela pripremljenih s vrhunskim sastojcima i majstorskom vještinom, a ambijent restorana odiše jedinstvenim duhom, stvarajući atmosferu koja poziva na uživanje i opuštanje. Uz elegantan i ugodan prostor kojeg krasi pomno odabran restaurirani antikni namještaj, vrhunske specijalitete od divljači te impresivnu vinsku kartu, Stari Puntijar pruža gastro doživljaj kakav se pamti.

Tretmani za potpunu harmoniju duha i tijela

Ako je revitalizaciju tijela nešto što se ovih blagdana traži, tada je Wellness Utrine definitivno pun pogodak. Uz veliki izbor tretmana i masaža kao što su klasična, sportska, Green Clay Back, Good bye cellulite i Deep Relax masaža, tu su također i maderoterapija, tretmani lica za muškarce i žene, pedikura i manikura, depilacija te još mnogo toga. Sve što treba učiniti je prepustiti se rukama profesionalaca i osjetiti sve blagodati tretmana koji će potpuno otpustiti stres i osigurati sreću te dobre vibracije za ove blagdane. Posjeti danas ovaj vrhunsku salon koji ti omogućuje potpuni povratak ravnoteže duha i tijela!

Doza hedonizma koja se ne smije propustiti

Adventsko doba je idealno vrijeme za obiteljsko okupljanje uz dozu hedonizma pa je stoga uživanje u ukusnoj hrani i finoj kapljici uvijek preporučljivo. Iz tog razloga, za sve ljubitelje vina i vrhunskih specijaliteta, Vinarija Josić pruža nezaboravno iskustvo. Jer njihova vrhunska vina s aromom crnog voća, bojom rubina i privlačnim okusom oduševljavaju i najzahtjevnije gurmane. Uz to, njihovi specijaliteti od divljači i tamnog mesa, poput ramsteka, bifteka i pačjih prsa sa žara, stvaraju pravu gozbu za nepce. Nakon obroka, prošeći se, doživi ljepotu zimske Baranje i osjeti duh tradicije i prošlosti.

Spektakularna alpska priča

Ako poznaješ nekoga tko ne voli blagdane i želi pobjeći od svega, idealna destinacije je bez imalo sumnje alpski Wellness Resort Špik. Smješten u mirnom alpskom mjestašcu, ovaj prekrasan resort nudi savršeno opuštanje te osigurava njegu za oporavak i svjež izgled, manikuru, antistres-paket te body wrap program kao i uživanje u raznim masažama koje krijepe tijelo. Ovdje gosti mogu osjetiti čarobnu dušu Slovenije, uživati u predivnom pogledu na snježne Alpe i stvoriti divna sjećanja. Podari nekom adventsko putovanje iz mašte o kakvom svatko od nas oduvijek sanja, ali ga rijetko može doživjeti!

Opuštanje u prirodi uz prstohvat romantike

Na samo nekoliko minuta udaljenosti od poznatog Otočca, Farma Šeruga nudi vrhunski rustikalni odmor, a gostima koji žele romantični izlet nude smještaj u žitnici, lijepo obnovljenoj drvenoj kućici iz 1832. godine, koja stoji uz potok na rubu šume. Gastronomski užitak je osiguran jer vlasnici svojim gostima nude samo domaću i prirodnu hranu koja podjednako oduševljava vegetarijance i ljubitelje mesa. Uz to, lokacija farme savršeno je polazište za izlete u prirodu jer nudi beskrajne mogućnosti za šetnje, ribolov, vožnju biciklom, vožnju kočijom, jahanje te uživanje u brojnim starim dvorcima.

Obilje dobre zabave u društvu čitave obitelji

Najbolje rješenje za dobar provod i divne trenutke, često ne uključuje nikakve komplicirane i daleke destinacije, već je samo potrebno osigurati dobru zabavu u kojoj mogu uživati mali i veliki. A upravo takvo iskustvo pruža Adrenalinski park Medulin. Ovaj centar dobre zabave, nudi jedinstveno uživanje u adrenalinskom doživljaju koji ostavlja bez daha. Isprobaj razne sportove uz koje će zabava biti zajamčena, poput visinskog poligona i zabavnog zip line iskustva, gigantske ljuljačke, najma Quada, Buggy vožnje, Paintball/Splatmaster i ostalih. Pokloni doživljaj Adventa kakav se pamti!

Poklon koji pruža više

Predblagdansko vrijeme i četiri adventska tjedna koji nam predstoje, uvijek su odličan povod za veselje s prijateljima i ugodne obiteljske trenutke s ljudima koje najviše volimo i kojima želimo pružiti najbolje.

Zato, upoznaj novo lice zime uz idealan izbor zanimljivih sadržaja i aktivnosti te ove godine iznenadi najmilije uz magičan izbor genijalnih SelectBox poklon paketa koje smo pripremili u raskošnoj blagdanskoj ponudi. Pritom je nebitno poklanjaš li drugoj osobi ili je došao red da sebe počastiš jednim od novih, uzbudljivih SXP1 iskustava, izbor je zaista šaren i velik.

Na tebi je samo da učiniš taj prvi, najvažniji korak i klikneš ovdje za početak predivne adventske priče koja svima jamči mnoštvo veselja i obilje lijepih trenutaka.