SelectBox vijesti: Siječanj 2022

SelectBox vijesti: Siječanj 2022

SelectBox paketi već sadrže više od 3000 nezaboravnih doživljaja, a ponuda se stalno širi. Jesen 2021 donijela je i dosta noviteta, od vrhunskih kulinarskih destinacija poput Michelinovog restorana Sedem i tradicionalne gostionice Pr’Čop u Zasavju, gdje možete prespavati u zagrljaju prirode, do malo neobičnijih doživljaja poput razbijanja automobila ili virtualnog bijega iz rudnika. Uz brojne nove partnere, pobrinuli smo se da poklon paket SelectBox sada možete “odjenuti” po svom izboru - među više od 20 motiva poklon pakiranja za različite prigode, sigurno ćete pronaći onaj koji vam najbolje odgovara uz vaš poklon. Što je novo kod naših partnera? Saznajte na sljedećim stranicama.

Farma Mali raj

Farma Mali raj odlučili su proširiti ponudu proizvoda od kozjeg mlijeka. Time je Urška Martinec, jedna od članova obitelji ispunila svoju dugogodišnju želju za linijom vlastitih kozmetičkih proizvoda. Kao što je već spomenuto, svi kozmetički proizvodi “Martur” pripremljeni su od kvalitetnog kozjeg mlijeka koje sadrži visoke koncentracije aktivnih sastojaka i njeguje vašu kožu na prirodan način.

Vila Podvin

1. prosinca ekipa Vile Podvin preselila se na novu lokaciju. Od sada ih možete posjetiti u kući Linhart, u staroj gradskoj jezgri Radovljice. Na novoj lokaciji provode sve aktivnosti kao i do sada - kuharske radionice za djecu i odrasle te radionice za profesionalce, ali ih i dalje možete posjetiti uz prethodni dogovor u većim zatvorenim grupama.

 

Restoran Maxim

Restoran Maxim je ugostio dosta zahtjevne goste, ali su kući otišli više nego zadovoljni. Uredništvo časopisa Dolce Vita dodijelilo je restoranu u samom centru Ljubljane najvišu moguću ocjenu - pet zvjezdica. Prema njihovim riječima, chef Peter Kovač savršeno spaja francusku i slovensku kuhinju u koju se tu i tamo uvuče dašak Italije i Mediterana.

Boutique Hotel Sunrose 7

Hotel Sunrose 7 sada nudi još više luksuza i maženja. U proljeće 2021. godine otvorili su potpuno novi wellness centar Zlata Vila koji Vam nudi potpuno opuštanje i intimu. U ugodnom, domaćem ambijentu, s ciljem održivog rada, osmislili su prostor za opuštanje koji može ugostiti maksimalno 6 osoba istovremeno, a moguće ga je i potpuno privatno iznajmiti.

Dobitnici Michelinovih nagrada

Svjetski poznati kulinarski vodič Michelin posljednjih je mjeseci ponovno posjetio Sloveniju. Dvor Jezeršek, gostionica Krištof, B-restoran, Maxim i JB su među svim nagradama koje su dobili ili čuvali razni slovenski restorani i naši najbolji kuhari. Oni su odabrani kao primatelji priznanja za pažljivo pripremljen obrok od svježih namirnica, The plate Michelin. Nagradu Bib Gourmand za izvrsna jela po pristupačnim cijenama, Michelin je uručio gostionici Repovž u Šentjanžu.

Večera na žičari

Gostionice Krištof i Jezeršek u listopadu su ponovno organizirale ekstravagantan kulinarski doživljaj u zagrljaju Kamničko-Savinjskih Alpa. Kolibe Žičnice na skijalištu Krvavec ponovno su za jednu večer pretvorene u male restorane u kojima su gosti mogli uživati u sezonskom jelovniku od 3 slijeda. Takve večere organiziraju se nekoliko puta godišnje, a datumi se unaprijed objavljuju na njihovoj web stranici.

Thermana Laško

U Thermani Laško posjetiteljima je ponuđena nova usluga u sklopu Klinike za prehranu. Kako se navodi na njihovoj web stranici, na uvođenje usluge nutricionističkog savjetovanja navela ih je želja za dobrobiti svojih gostiju. Individualno savjetovanje o prehrani provodi se pod vodstvom kliničkog dijetetičara, a namijenjeno je svima koji iz različitih razloga žele promijeniti svoje prehrambene navike.

Farma Pustotnik

Poljoprivredno gospodarstvo Pustotnik, poznato po najboljim sirevima i mliječnim proizvodima, dobilo je službenu potvrdu ocjenjivača. Ponosni su što su se dugogodišnja tradicija i trud još jednom pokazali kao prava kombinacija. Srebrno priznanje World cheese awards 2021 potvrđuje vrhunsku kvalitetu i okus njihovih sireva te ostalih mliječnih proizvoda.

   

Chocolate Village

Najčokoladnije selo u Limbušu - Chocolate Village postiglo je najveću moguću ocjenu na Tripadvisor online platformi. Kako sami kažu, zadovoljstvo gostiju im je najbolja nagrada, pa teže što boljem doživljaju posjetitelja tijekom cijele godine. Čokoladna nebesa nude vam nešto novo u svako doba godine - doživite zimsku bajku, jesenski raj ili osjetite čaroliju luksuznog glampinga u toplijem dijelu godine.