Ovakav wellness potreban je svakoj ženi. Evo i zašto

Ovakav wellness potreban je svakoj ženi. Evo i zašto

Iako smo trenutno u najljepšem dobu godine po mišljenju mnogih, užurbanost prosinca često nas ostavlja umornima, iscrpljenima i u potrebi za zasluženim odmorom. Obilje blagdanskih priprema, darivanja, putovanja i svečanosti može značiti povećanu razinu stresa i napetosti što, složit ćete se, i nije baš u blagdanskom duhu.

Upravo zato je važno posvetiti posebnu pažnju rekuperaciji nakon svih žurbi i stresnih dana. Wellness postaje ne samo luksuzan izbor, već esencijalna potreba koja nam pomaže da pronađemo unutarnju ravnotežu, obnovimo vitalnost i pružimo tijelu i umu trenutke opuštanja. Iako je wellness i za muškarce i za žene, zašto ovog mjeseca muškarci ne bi stavili naglasak na svoje nježnije polovice i pružili im nekoliko sati uživanja u vrhunskim wellness centrima? Drage žene, ako i same ovo čitate, nadamo se da vam je jasno da ne trebate čekati da vam netko omogući itekako zaslužen odmor- poklonite si ga same. U nastavku vam donosimo popis idealnih tretmana za ultimativno opuštanje, a otkrivamo vam i u koje se salone i centre uputiti kako biste dobili najbolju uslugu. Svi navedeni saloni i centri partneri su SelectBoxa čime potvrđujemo da su pomno odabrani s najboljim omjerom cijene i kvalitete.

Njegujući tretman lica

Ovo nije samo estetski tretman, već i iskustvo koje umiruje sva osjetila. Osim što će vaše lice biti čišće no ikada te savršeno njegovano, doživjet ćete i emocionalnu relaksaciju prepustite li se vještim rukama u Jean d'Arcel centru koji se nalazi u centru Zagreba. U ovom beauty centru njega lica i tijela smatra se umjetnošću, a upravo njihovi jedinstveni tretmani to i potvrđuju.


Tretman tijela pilingom

Piling tijela je odličan način da se oslobodite mrtvih stanica kože nakupljenih tijekom stresa. Ovaj tretman ne samo da poboljšava teksturu kože, već i potiče obnavljanje stanica, ostavljajući kožu mekom i sjajnom. Odaberite piling s umirujućim mirisima kako biste potpuno uronile u opuštajuće iskustvo. Naravno, piling tijela najbolji je u kombinaciji s opuštajućom masažom, a zašto svoj wellness ne biste pretvorile u izlet s najboljom prijateljicom te posjetile Wellness hotel Kaštel u Motovunu čija vas ponuda zasigurno neće ostaviti ravnodušnima.

Odlazak na bazen i u saunu

Sauna je savršena za potpunu detoksikaciju tijela. Visoka temperatura potiče znojenje, čime se izbacuju toksini iz tijela, a istovremeno se opuštaju mišići. Ovaj tretman čisti kožu, poboljšava cirkulaciju i ostavlja osjećaj obnove. U kombinaciji s opuštanjem u bazenu, ovo će vas iskustvo regenerirati i osvježiti za novogodišnje pobjede. Ako tražite sjajno wellness iskustvo na sjevernijem dijelu Lijepe Naše, svakako posjetite Park Boutique Hotel u Varaždinu i uživajte!

Masaža prema vašim potrebama

Iako je relaksirajuća masaža sjajna za svakoga, često imamo određene boljke koje relaksirajuća masaža ne može u potpunosti otkloniti. Upravo zato je važno posavjetovati se s osobljem wellness centra kako biste pronašli idealnu masažu za vaše potrebe. Merkur Lifestyle u Zagrebu nudi mnoštvo različitih masaža, a specijalizirani su i za masaže za trudnice. Osim toga, u ponudi imaju i specijalizirane tretmane za lice stoga možete spojiti i nekoliko tretmana i pružiti si ultimativno wellness iskustvo.


Regeneracija vlasišta i njega kose

Osim tijela, ne smijemo zaboraviti ni na njegu vlasišta i kose. Zamislite opuštanje u vidu masaže vlasišta popraćeno s pilingom i masažom ruku i sve to za vrijeme dok hidratantna maska za kosu ne učini svoj posao. Zvuči sjajno zar ne? Sve to možete dobiti u Spa Boutique salonu u Zagrebu čije će se stručno osoblje pobrinuti da iz njihove beauty oaze izađete preporođeni!

Shiatsu masaža za balans energije

Shiatsu, kao terapeutska masažna tehnika, ne samo da djeluje preventivno, već ima dublji cilj - pronalaženje uzroka problema i aktivno djelovanje na njih. Ova vrsta terapeutske masaže temelji se na stimulaciji autonomnog živčanog sustava, fascija i energetskih meridijana unutar tijela. Kroz shiatsu tretman, postiže se povezivanje s dugo zaboravljenom mudrošću tijela, potičući izvornu energiju. Rezultat je oslobađanje unutarnjeg pokreta, poticanje slobodnog disanja, olakšan protok energije te svijest o cjelovitosti i vlastitim vrijednostima. Shiatsu tretman predstavlja putovanje prema balansu tijela i uma, naglašavajući holistički pristup zdravlju. Idealno mjesto za ovakav tip masaže je Nat-Iva Shiatsu u Zagrebu gdje vas očekuje profesionalni pristup te izvanredno opuštanje u vidu shiatsu masaže.

Pedikura i manikura

Njega ruku i stopala često se zanemaruje, no pedikura i manikura nisu samo estetski tretmani. Topla kupka, piling, masaža i uređenje noktiju ne samo da pružaju potpunu njegu, već i osiguravaju opuštajuće iskustvo koje revitalizira cijelo tijelo. Osim toga, mnogi ljudi muku muče s problemima poput uraslih noktiju ili kurijih očiju stoga odabir medicinske pedikure može učiniti puno više od samog estetskog tretmana i opuštanja. Ako se nalazite u Osijeku, posjetite Elite dizajn salon u kojem vas očekuje osoblje koje zna što radi i koje s razlogom  ima sjajne povratne informacije. Ako želite sjajnu SPA pedikuru, provjerite SPA Pedikura u Happiness Beauty & Relax centar u Poreču.


Wellness vikend za potpuno opuštanje

Ako vam je potreban reset i želite se na 48 sati potpuno opustiti i zaboraviti na sve brige, zašto ne biste otišli na jedan sjajan wellness vikend? Lokacija mora sama po sebi biti opuštajuća, a hotel mora nuditi sve tretmane koji su vam potrebni za relaksaciju iz snova. Bez brige; ne morate sami tražiti idealnu lokaciju jer smo je mi pronašli za vas! Alpski Wellness Resort Špik u slovenskom Gozdu Martuljek idealna je lokacija za vikend-bijeg u divnu prirodu te sjajan resort koji nudi sve što vam treba kako ne biste morali brinuti ni u čemu.

Svaka žena zaslužuje trenutke mira i pažnje prema vlastitom tijelu i umu. Ovi wellness tretmani ne samo da poboljšavaju izgled, već i potiču unutarnji osjećaj harmonije i dobrobiti. Sada je vrijeme da se posvetite sebi i uživate u zasluženoj pažnji koja će obnoviti vašu energiju i unaprijediti cjelokupno blagostanje. Ako želite same sebe počastiti nekim od ovih tretmana ili želite to omogućiti voljenoj osobi, idealna opcija su SelectBox paketi koji nude toliko mogućnosti i kombinacija diljem cijele regije da jednostavno ne postoji osoba koju poklon u obliku SelectBox paketa neće oduševiti.