Iskoristite zimske praznike za obiteljska iskustva

Iskoristite zimske praznike za obiteljska iskustva

Situacija u posljednje dvije godine djeci je oduzela puno veselja, pa je jako važno pružiti im najveseliji i najaktivniji zimski odmor. Pripremili smo nekoliko ideja za doživljaje koji će izmamiti osmijehe na dječja lica. SelectBox poklon paketi sadrže više od 400 doživljaja diljem Slovenije, koje primatelj može u potpunosti iskoristiti po želji. Osim toga, ne brinite o epidemiološkim ograničenjima, jer darovnu karticu možete iskoristiti u bilo kojem trenutku unutar dvije godine od datuma kupnje.

Među mnoštvom iskustava, za vas smo prikupili neke aktivnosti koje će vama i vašoj djeci uljepšati zimske praznike.

Upustite se u šumsku obiteljsku avanturu

Jeste li čuli za Stazu močvarnih patuljaka Pustolovni park polhov To je putovanje bajkovitopustolovnom zemljom, koje počinje u polhograjskom dvoru, a djeca u tome imaju vrlo važan zadatak: moraju pronaći novi dom za Polhku. Putem slijede upute i savjete ispisane u Polhovoj knjižici, lijepe naljepnice na kartu, skupljaju pečate i rješavaju druge važne zadatke. Možete otići i na Bevke na Ljubljanskom barju, gdje ćete moći doživjeti najmočvarniju avanturu na Putu močvarnih patuljaka.

Adrenalinski doživljaji za cijelu obitelj

Ima li što zabavnije od adrenalinske avanture u krugu obitelji? Na idiličnom mjestu uz skijalište Kobla nalaze se apartmani Tubej koji organiziraju sanjkanje, skijanje za početnike i skijaško trčanje. Uz SelectBox poklon paket možete birati između adrenalinskog pucanja na stazi s 3D metama, sanjkanje na poligonu ili škole skijanja u Tubeu . Neka adrenalinska avantura bude vrhunac zimskih praznika 2021!

Glazbenim igrama potaknite dječju kreativnost

U starogradskoj jezgri Kamnika nalazi se škola pjevanja Glas srca u kojoj Neža Drobnič, nekadašnja članica vokalnog ansambla Katrinas, prenosi svoju ljubav prem a glazbi na glazbenim radionicama i igrama za djecu. U dječjim glazbenim radionicama vaša će djeca naučiti osnovne vještine solo pjevanja, plesnog pokreta i umjetničkog stvaralaštva. Blagdani su izvrsna prilika za poticanje dječje kreativnosti nakon višemjesečne nastave na daljinu. Uzmite kistove u ruke, pjevajte, plešite, igrajte se i stvarajte zajedno s djecom.

Unatoč tome što smo ove godine proveli više vremena u krugu obitelji nego ikada prije, nije važno samo koliko, već i kako provodimo vrijeme zajedno. Zimski praznici izvrsna su prilika za raznolika aktivna obiteljska iskustva. Školarcima će biti lakše krenuti u novi semestar, a vi ćete se puni pozitivne energije vratiti na posao. Priuštite si obiteljsku avanturu SelectBox. Vi i vaša djeca to zaslužujete.