Preživi hladne mjesece uz fenomenalan zimski wellness

Preživi hladne mjesece uz fenomenalan zimski wellness

Zima je godišnje doba kada smo svi pomalo usporeni i na pragu hibernacije. Ovo je vrijeme kada nam je pomisao na to da se šćućurimo uz kamin uz šalicu toplog čaja ili kave, dok kroz prozor gledamo kako pada snijeg, izuzetno privlačna i cozy. Ipak, koliko god to romantično i lijepo zvučalo, kako temperature padaju, a vrijeme postaje tmurno i mračno, zima se može gotovo neprimjetno ušuljati i u naše raspoloženje, koje također postaje sve mračnije i turobnije.

Baš iz tog razloga, kako bi naši čitatelji lakše preživjeli hladne mjesece te kako bi tijelo i raspoloženje ostali „na razini“, pripremili smo se i mi u SelectBoxu, uz odličnu lepezu vrhunskih wellness aktivnosti koje možeš pokloniti baš svakom. Također, uz sve navedeno nudimo širok spektar genijalnih sadržaja s novim SXP1 doživljajima, koji će zadovoljiti baš svačije želje i prohtjeve! Iskusi 100% čistog opuštanja uz mnoštvo raznolikih sadržaja koji će razveseliti baš svakog, pokloni vrhunsko iskustvo i najvažnije od svega, ne zaboravi uživati.

U nastavku teksta, saznaj pet fantastičnih SelectBox prijedloga za zimski wellness uz koje će se tvoje tijelo oporaviti ili pokloni nekome iz kruga obitelji ili prijatelja fantastične trenutke revitalizacije, kako bi početak godine bio baš spektakularno savršen!

Ove zime nema zime

Potrazi za savršenim trenucima opuštanja došao je kraj, uz vrhunsku ponudu Wellness Hotela Phoenix koja uključuje jednu jedinu, najbolju i neponovljivu – saunu! Naime, tijekom zimskih mjeseci saune, osim što jačaju imunološki sustav, također eliminiraju toksine iz tijela, poboljšavaju kardiovaskularni sustav, smanjuju kronične bolesti poput upale uha, krvarenja iz nosa i bolova u donjem dijelu leđa, vratu i zglobovima. Osim što omogućuje da budeš na toplom dok su vani minusi, redovito korištenje saune ojačat će rad limfnog sustava, pospješiti metabolizam, usporiti starenje kože i doprinijeti sjajnom izgledu iste.  Uz sve navedeno, tijekom sauniranja organizam pojačano izlučuje hormone dobrog raspoloženja - endorfin, serotonin i dopamin te hormon rasta zaslužan za mladenački izgled kože. Baš zato, dođi i već danas osjeti kako te obavija magičan osjećaj topline, dobrobiti i potpunog zadovoljstva.

 

Obrani se od niskih temperatura

Duge zime i kišna proljeća praćena temperaturnim minusima, vrlo često dovode do neuhranjenosti kože kojoj je potrebna njega i briga kako bi se izbjeglo crvenilo, suhoća i ispucalost. Srećom, Wellness centar Mei svojim klijentima nudi najbolji zimski wellness koji dolazi s tretmanima uz koje će naprosto zablistati! Naime, ovaj prvoklasan centar dobrog zdravlja, svim svojim klijentima pomaže da si priušte osjećaj iznimne djelotvornosti birajući antistresnu masažu, piling tijela za glatku kožu, uljepšavanje dana manikurom i pedikurom ili uživanjem u suvremeno opremljenom prostoru umirujućih boja i predivnog ambijenta. Baš iz tog razloga, iznenadi nekog iz kruga obitelji ili prijatelja savršenim poklonom, kako bi već danas uživali u antistresnoj i anticelulitnoj masaži te iskusili vrhunsku njegu tijela, koja će pomoći u uspješnom prevladavanju najhladnijih mjeseci.

Wellness terapija za potpuni sklad uma i tijela

Osobe kojima je cilj osloboditi se ljepotom i njegom od zimskog stresa, ne trebaju tražiti dalje od Wellness & Spa La Crème. Naime, ovaj centar nudi bogat izbor masaža koje uspješno obnavljaju sklad između cjelokupnog fizičkog, mentalnog i emocionalnog stanja. Kombinacijom predivnih eteričnih ulja, svakom se klijentu pristupa individualno prema osobnim željama i potrebama uz korištenje raznih tehnika masaža. Tako se holistička masaža preporučuje kod bolova u vratu, leđima, kod nesanice, loše cirkulacije i kroničnog umora dok je relax masaža izuzetno nježna i namijenjena prvenstveno smanjenju stresa. Savršen izbor za tmurne dane koji nam ruše raspoloženje, posebice ako se sjetimo kako masaža rješava tijelo napetosti i rezultira poboljšanim emocionalnim stanjem te ispunjava energijom. Savršen poklon za postizanje potpunog sklada uma i tijela!

Za izgled filmske zvijezde – svakog dana

Magnetic Spa centar u Splitu nudi bogat raspon usluga uz koje zimski wellness nije nikada privlačnije zvučao te koje predstavlja pravi luksuzni eliksir za tijelo koji pospješuje dubinsku regeneraciju i revitalizaciju kože. Sretnici mogu iskusiti totalnu čaroliju fantastičnih kozmetičkih i medicinskih tretmana, kao i najbolje pedikerske tretmane u vrhunskoj spa masažnoj kadi nakon kojih se osjećamo osvježeno i preporođeno. U ponudi su također top frizerske usluge, depilacije, manikure, umjetni gel-nokti, njega lica, tijela, ruku i nogu, šminkanje te trepavice – ekstenzije koje jamče spektakularan izgled prave filmske zvijezde. Posjeti već danas ovo jedinstveno mjesto u kojem vjeruju kako su zdravlje, ljepota i vitalnost bogatstvo svake osobe. Priušti sebi i dragoj osobi vrhunski izgled te zasluženi odmor u opuštajućem okruženju u kojem je moguće iskusiti najljepše trenutke mira i udobnosti.

Aktivnim odmorom protiv stresa

Zimski wellness može biti više od pukog izležavanja i zato ove godine neka poklon iznenađenje za posebne osobe u tvom životu bude čaroban provod u prvoklasnom vodenom parku Bohinj. Ovaj wellness centar dobre zabave smješten tik do prekrasnog Bohinjskog jezera, dio je EKO hotela Bohinj koji nudi beskrajnu zabavu na vodi za cijelu obitelj. Okružen impozantnim Julijskim Alpama, kompleks sadrži slanu sobu s piranskom soli, saune te wellness prostor s velikim izborom tretmana kao i unutarnji bazen, masažne kade i dječji bazen. Gosti također mogu uživati u atrakcijama poput zvučne špilje, penjačkog zida, špilje za zaljubljene, tobogana, mlaznica za vodu, divlje rijeke i tropskog vodopada. Pobrini se da stres postane prošlo svršeno vrijeme, razveseli najmilije i pokloni genijalno zimsko iznenađenje – vrhunski termalni odmor u srcu Julijskih Alpa.

Znanost je dokazala kako su um i tijelo duboko isprepleteni te da je stres glavni uzročnik mnogih bolesti. Stoga, ove godine ostavi po strani zimski blues i pokloni zimski wellness koji će tebi i tvojim bližnjima pomoći odvojiti vrijeme za sebe. Doživi najbolje iz naše ponude i iskusi SXP1 doživljaje ili pokloni posebnim osobama u svom životu izbor zanimljivih SelectBox aktivnosti i sadržaja uz koje će revitalizirani započeti godinu. Razbistri misli, održi ravnotežu duha i tijela te preživi hladne mjesece uz najbolji zimski wellness koji donosi sjajan početak godine.