Luksuz uz prstohvat elegancije za najspektakularnije Valentinovo

Luksuz uz prstohvat elegancije za najspektakularnije Valentinovo

Valentinovo je iza ugla, a cvijeće i čokolade već su pomalo otrcana receptura koju želiš promijeniti?  Nakit ti je riskantan kao poklon, a još jedan plišanac se zaista ne čini kao inovativna ideja? Bez brige, defintivno nas ima još koji ovako razmišljamo. Ipak, postavlja se u tom slučaju pitanje što na kraju odabrati i kako dragu osobu razveseliti, jer cilj je ponuditi jedno drugačije, posebnije, Valentinovo koje neće biti najobičnija repriza prošlogodišnjeg.

Odgovor je jednostavan – zaboravi materijalno i pokloni iskustvo koje možete zajedno proživjeti uz genijalne nove SXP1 doživljaje namijenjene svim parovima željnim romantike začinjene luksuzom i prstohvatom elegancije. Oduševi, romantiziraj i pokloni posebnoj osobi u svom životu jedan od magičnih SelectBox poklon paketa koje će oduševiti tvog partnera odnosno partnericu na sasvim novoj razini.

U nastavku teksta, pročitaj neke od naših pomno odabranih prijedloga koji jamče najspektakularnije Valentinovo koje ćete zauvijek pamtiti i na kojem će ti srodna duša biti zahvalna!

Gastro oaze za bezgranični hedonizam

Svi znamo da naši stari nisu bezveze govorili kako ljubav najprije ide kroz želudac. Baš zato, pokloni svojoj srodnoj duši još više ljubavi i oduševi posjetom prvorazrednom Restoranu Old River. Uz kompletni obrok uz menu od 4 slijeda po izboru chefa, ovu fantastičnu gurmansku priču možete doživjeti u svoj njezinoj raskošu u prekrasno uređenom interijeru restorana. Naime, dolaskom u ovaj raj hedonizma, oboje ćete uživat u vrlo profinjenoj i privlačno uređenoj unutrašnjosti, s kaminom na kojem se ispred gosta peku odresci i čiji veseli plamen pridonosi romantičnoj atmosferi.

Osim predivnog interijera, goste očekuju svakojaka predjela i glavna jela kao što su fuži, tagliatelle, pljukanci i njoke, kao i slasne fritaje. Naravno, sve to obogaćeno je crnim ili bijelim tartufima, šparogama te finim vrganjima, a nadaleko poznati Carpaccio od boškarina oduševiti će svakog istinskog gastronauta. Intiman ručak ili večeru u ovom prekrasnom restoranu, možeš odličnim desertom privesti slatkom kraju koji će zadovoljiti baš svačije nepce. Zato, ne gubi niti minute više i već danas se pobrini kako bi ovo Valentinovo bilo apsolutno magično!

Osim vrhunskim istarskim recepturama, ti I tvoja ljubav možete razgaliti nepce posjetom idiličnoj Moslavini koja uvijek nudi više. Naime, ovog Valentinova, oboje vas čeka magična večera u pet sljedova u romantičnoj Moslavini, na imanju obitelji Kezele. Šumski ambijent kojeg obogaćuju huk sove, cvrčci i šum vjetra, jedini su zvukovi koje ćete čuti dok uživate u tradicionalnoj kuhinji u kojoj se jela pripremaju prema prokušanim domaćim receptima obitelji Kezele i Moslavine.

Na ovom pitoresknom imanju, za posjetitelje su uređene ambijentalne drvene kućice stare preko 100 godina, a doživljaj pravog seoskog gospodarstva zaokružuje prekrasan pogled na trsove vinograda, štala s domaćim životinjama i etnografska zbirka oplemenjena s mnogobrojnim čudesnim starinama. Po dolasku će vas dočekati piće dobrodošlice, a najbolja gastro avantura u vidu romantične večere u pet sljedova, znači kako će baš svaki zalogaj biti vrhunac hedonizma. Uz ovaj kraljevski obrok, dolazi izvrsna butelja vina uz koju ćete se opustiti, podijeliti najljepša sjećanja i stvoriti neka sasvima nova te provesti najljepši Dan zaljubljenih.  

Luksuz uz prstohvat elegancije

Na samom vrhu strmog istarskog brežuljka, tik ponad vijugave udoline u kojoj se smjestila magična rijeka Mirna, priušti ove godine srodnoj duši najspektakularnije Valentinovo koje pruža neponovljivi  Hotel Kaštel. Osiguraj nezaboravno iskustvo luksuznog boravka u “hrvatskoj Toskani” u jednoj od  vrhunskih soba koje pružaju savršen spoj tradicije i modernog. Uživajte ovog Valentinova u zadivljujućem ambijentu impozantne palači Pollesini iz 17. stoljeća, jedne od najviših građevina u ovom predivnom gradiću ograđenom moćnim zidinama.

Prepustite se toploj i domaćoj atmosferi ovog obiteljskog hotela gdje se isprepliću tradicija, ugodan ambijent i komfor šarmantnih soba u kojima ćete bez sumnje slatko zaspati ili guštajte unutar opuštajuće wellness zone ili grijanog bazena koji sadrži hidromasažne slapove za potpunu relaksaciju. Uživajte u prekrasnom pogledu na istarsku panoramu, isprobajte odličan restoran koji poslužuje istarski pršut i sir te jedinstvena jela od tjestenine, divljači, istarskoga goveda – boškarina te isprobajte vrhunska istarska vina. Provedite romantičan vikend odmor kakav ste oboje dugo priželjkivali i iskusite bogatu tapiseriju baštine i dirljive ljepote.

Ako misliš kako tvoja srodna duša zaslužuje najbolji tretman i želiš se pobrinuti da ne mora ništa raditi, organiziraj tri prekrasna dana romantike u jedinstvenom boutique hotelu u srcu Zadra. Smješten u očuvanim ostacima obrambene ugaone kule, Hotel Bastion nudi potpuni luksuz i suvremeno iskustvo boravka u okružju opipljive povijesti predivnog Zadra, prepunom konstantne mijene i šarenog kontrasta. Tjelesna forma, sklad i mir duha također nisu daleko i mogu se postići u elegantnom wellness-centru Castello, koji nudi mnoštvo raznolikih luksuznih tretmana ljepote i fitness-aktivnosti - od kromoterapije pa sve do opuštajućih parnih kupelji nakon kojih ćete se oboje osjećati svježe i preporođeno. Iskusite ovaj predivan grad prepun tradicije, zamamne gastronomije, autentičnih doživljaja i poviješću bogatog pejzaža.

Držeći se za ruke, prošetajte rivom, doživite hipnotizirajući zvuk Morskih orgulja i zagrljeni ispratite sunce na počinak dok promatrate jedan od najljepših zalazaka sunca na svijetu. Pokloni dašak iskonske romantike u ovom jedinstvenom gradskom boutique hotelu za najspektakularnije Valentinovo iz snova!

Još više romantike uz čarobno wellness opuštanje

Ljubavni wellness paket dostupan je tijekom ovog Valentinova svim onim parovima kojima je istinski potrebna vrhunska spa usluga za potpuno opuštanje duha i regeneraciju cijelog tijela. Iskusite romantično vrijeme relaksacije za dvoje, prepustite se maženju, paženju i tetošenju te isprobajte savršene trenutke opuštanja koje omogućuje Wellness centar Mei. Smješten u samom središtu hrvatske metropole, ovaj wellness centar svim svojim korisnicima nudi brojne pogodnosti kao što su privatna finska sauna za dvoje kao i čarobna, opuštajuća masaža za parove. Na putu do opuštanja, dopusti da te prate pokreti maserke, uz pomoć kojih će se ublažiti sve napetosti i kočnice u tvome tijelu. Ljubazno i profesionalno osoblje pobrinut će se za sve potrebe umornog tijela, klijentima su također dostupne brojni tretmani i usluge poput antistresne masaže, pilinga tijela za glatku kožu, manikura, pedikura i ostalih, u prekrasnim bojama umirujućeg ambijenta. Iskusite potpuno opuštanje za dvoje, provedite romantične trenutke opuštanja zajedno i dopustite da vas ovo jedinstveno iskustvo za Dan zaljubljenih, još više poveže.

Sve je bolje u dvoje i baš zato, odvoji ovog Valentinova romantično vrijeme samo za sebe i srodnu dušu te se prepustite fantaziji opuštanja u prekrasnoj Villi Magdalena gdje vas oboje očekuje romantični ritual vinoterapije. Ova terapija koja stimulira, tonizira, regenerira i idealna je za usporavanje procesa starenja kože tijela, jamči trenutke potpunog opuštanja svim parovima. Osim vinoterapije, ova  fantastična wellness i spa-oaza svojim gostima nudi niz odličnih tretmana uključujući vrhunske masaže, finsku i bio saunu, jogu, relax zonu i pregršt drugih sadržaja za dan iz snova. Od masaža, također ističemo čarobnu masažu s čokoladom za najugodniji i najnježniji osjećaj, koja će učiniti kožu mekšom, čvršćom i čudesno glatkom. Uz uživanje u pogledu na zimskim suncem obasjane zagorske brege u ovom prvorazrednom panoramskom wellness centru, gosti također mogu iskušati ljekovite termalne izvore vode i opustiti se u unutarnjem bazenu, kako bi iskusili istinsko uživanje bez granica. Osjeti još više ljubavi, dopusti sebi i partneru ili partnerici da na trenutak zaboravite brige i provedite romantično Valentinovo kakvo oboje zaslužujete!

Sigurni smo da smo te ovim zanimljivim opisima inspirirali te kako jedva čekaš krenuti u istraživanje izvrsnih sadržaja kojima naša stranica obiluje.

Iskoristi zajedničke trenutke povodom ovog Dana zaljubljenih i umjesto materijalnih stvari, priuštite jedno drugom iskustvo koje ćete zauvijek pamtiti uz neki od odličnih SelectBox poklon paketa ili iznimno pomno odabranih SXP1 iskustava koja uveseljavaju, iznenađuju i oduševljavaju. Jer izbor impresivnih gastronomskih, wellness, zabavnih i romantičnih doživljaja, zaista je širok.

Zato, odvoji nekoliko trenutaka i začini svoj život novim iskustvima, isprobaj nove doživljaje, iskusi filmsku romantiku te doživi luksuz uz prstohvat elegancije za najspektakularnije Valentinovo.