Što ribe vole: Horoskopski vodič za najbolje zimske destinacije

Što ribe vole: Horoskopski vodič za najbolje zimske destinacije

Ljudi rođeni u znaku ribe preferiraju poklone koji im pružaju poseban doživljaj svijeta oko njih. Standardni pokloni nisu ovom horoskopskom znaku najuvjerljiviji, jer on želi biti jedinstven odnosno želi osjetiti kako su uloženi energija i trud u odabir idealnog poklona. Treba imati na umu da istinska riba voli kompliciran, ali delikatan stil koji stimulira osjetila i duh.

Jer koliko god bilo ugodno s njima provoditi vrijeme i uživati u njihovoj bujnoj mašti, kreativnosti i emocionalnoj inteligenciji, toliko nekad bude zeznuto pronaći idealan poklon koji će oduševiti romantične i sentimentalne ribe. Srećom, ovdje smo mi kako bismo ti ponudili lepezu savršenih poklona koje možeš pronaći u genijalnim SelectBox poklon paketima! Pretvori dosadno zimsko sivilo u jedan od najuzbudljivijih dana te obraduj sve ribe u svom životu vrhunskim poklonom. Naravno, ukoliko ovo čitaš, riba si i dosadilo ti je čekati da te netko drugi obraduje poklonom baš po tvojoj mjeri, jednostavno odaberi genijalne nove SXP1 doživljaje za sebe i preuzmi stvar u svoje ruke. Možeš li zamisliti jednostavniju kupovinu poklona? Nismo ni mislili.

U nastavku teksta, doznaj što ribe vole i detaljno prouči naš horoskopski vodič za najbolje zimske destinacije u kojima će uživati.

Bujnoj mašti na volju

Budući da su sanjari koji vole živjeti u mašti, ribe cijene ne samo lijepo, već i magično kad je u pitanju poklon pa zato i jest ponekad tako teško pronaći idealan poklon za osobe ovog znaka. No, uz malo truda, može se prirediti iznenađenje i za njih kao što je Unlock Zagreb pustolovina. Pred sudionicima je zabavna avantura kroz staru gradsku jezgru u kojoj ih očekuje šest zabavnih izazova čijim rješavanjem se upoznaje grad, doživljavaju brojna iznenađenja i može se odlično zabaviti. Zvoni li ti ime Krvavi most?

Dobio je ime po žestokim borbama između dvaju susjednih gradova, biskupskog Kaptola i slobodnog kraljevskog grada Gradeca. Uz Krvavi most vezujemo predaju o kneginji Ružici Gising i vitezu Pavi Slaviniću. Sudionici će se uputiti ulicama Zagreba i krenuti putevima hrabrog viteza koji je morao proći trnovit put, kako bi spasio svoju voljenu. Sudionici moraju riješiti šest viteških izazova, doznati imaju li sve što čini pravog viteza i odlično se zabaviti. Bez sumnje, apsolutno idealan dar za maštovite ribe!

Vodena bajka

Ovaj je znak pod utjecajem elementa vode pa je stoga logično da su njegovi pripadnici jako povezani s oceanima i morima. Pokloni s vodenim i morskim elementima i temama, idealno su rješenje, stoga ne bi bilo loše osobi u znaku ribe pokloniti putovanje na neki izlet ili putovanje u morske krajeve kao što je u boravak u renomiranom lovranskom hotelu Park. Smješten neposredno uz more i poznatu šetnicu Lungo Mare, ovaj nedavno temeljito renovirani hotel iz 1915. godine nudi ponešto za svakog.

Bez razlike jesu li gosti odlučili istinski uživati u izvrsnom restoranu, wellness & spa, fitnessu ili u zatvorenom bazenu s grijanom vodom, jedno je sigurno – ugodan boravak je zajamčen. Ljubitelji starinskog šarma željni doze gospodske elegancije, svoj mir mogu pronaći u ovoj jedinstvenoj oazi okruženoj kvarnerskom čarolijom koja krijepi dušu. Omogući svojoj najdražoj ribi da uživa u čistom zraku, lijepoj prirodi i savršenoj idili.

Avantura osjetilima

Riba je ćudljiva i sklona sanjarenju pa je njezino shvaćanje glamura, luksuza i kvalitete jedinstveno među svim ostalim znakovima. Iz tog razloga, ne bi bilo loše uzeti neki poklon koje će toj osobi pobuditi osjetila kao što je isprobavanje izvrsnih vina na rujnim brežuljcima Nove Vasi i Bracanije kod Brtonigle! Zato, ove godine priušti im uživanje u najfinijoj vinskoj kapljici i obraduj ih prvoklasnom degustacijom božanstvenih vina nastalih znanjem i bogatom tradicijom Vinarije Cattunar.

U njihovim vinogradima, uzgajaju se autohtone sorte malvazija istarska, teran, muškat bijeli i muškat ruža te dr. kao i izvanredni merlot, chardonnay i cabernet sauvignon. Ribama će ovo mjesto biti zanimljivo jer ovdje vlada harmoničan sklad prirode i mira, a prekrasan pogled na vinograde melem je za oči u svako godišnje doba. Iz tog razloga, donesi pametnu odluku već danas i pokloni iznenađenje uz sanjive riječi – „znaš li zašto se kaže kako je vino sunčeva svjetlost zarobljena u vodi?“. Oduševljenje je zagarantirano!

Udobnost i tetošenje za kraj zime

Udobnost je ribama vrlo važna i zato je uvijek fantastična ideja pokloniti tretman ili masažu koji djeluju osvježavajuće na stopala, ruke i tijelo. Baš zato, ove godine ribama pruži jedinstveni doživljaj izvrsnosti koji pruža antistresni tretman u Happiness Beauty & Relax centru u Poreču. Neka završetak ove zime stavi u fokus tetošenju njihovih umornih stopala i dlanova kojima napokon mogu posvetiti pozornost koju zaslužuju, posebice jer fokus na ove dijelove tijela nije novost.

Naime, stara istočnjačka vještina refleksoterapije, utemeljena ja na terapiji zona koja počiva na načelu da se u dlanovima i stopalima nalaze zone koje odgovaraju svim organima, žlijezdama te dijelovima tijela i čija stimulacija putem masaže, pomaže u jačanju imuniteta, opuštanju i rješavanju od stresa. Hranjiva ulja koja se pritom u masaži koriste, osim opuštajućeg, imaju revitalizirajući i hranjiv učinak na kožu. Stoga, pokloni im dašak izvrsnosti, priredi iznenađenje i znaj kako je ovaj poklon pun pogodak s kojim se ne može pogriješiti.

 

Poklon od srca nikada nije loš odabir pa se nadamo kako te je ova naša lista super ideja inspirirala i navela na pravi put. Pritom ne zaboravi, važno je da sve što kupiš umotaš i prezentiraš na zanimljiv i inovativan način i ribe će sigurno biti oduševljene. Stoga, ako želiš dragim osobama rođenim u znaku ribe pokloniti nešto što će ostaviti zaista upečatljiv dojam, istinski ih iznenaditi te im pružiti iskustvo u kojem mogu iz prve ruke ostvariti sve svoje mnogobrojne interese i želje, na pravom si mjesto. Jer upravo su SelectBox poklon paketi ono što tražiš, a genijalna nova SXP1 iskustva nisu samo savršen poklon za sve ribe u tvom životu, već i idealan poklon koji možeš beskrajno prilagođavati ukusima i interesima svih onih koje želiš razveseliti. Jer uz ove poklon pakete ne poklanjaš samo dar, već i ono apsolutno najvrjednije – slobodu potpunog izbora!