Prvi maj – idealna prilika za produženi vikend s obitelji na moru

Prvi maj – idealna prilika za produženi vikend s obitelji na moru

Mjesec svibanj nalazi se tik iza ugla, toplo i sunčano vrijeme napokon više nije iznimka već pravilo, a tebi treba nekoliko dana predaha i promjene okoline? U tom slučaju, uzmi si par dana odmora i isplaniraj dugoočekivani odlazak na more s cijelom obitelji! I to ne bilo kakvo more, nego na prekrasnu Jadransku obalu koja jamči spektakularne trenutke opuštanja i odmora.

Zašto baš prvi maj? Zato što mjesec započinjemo s Praznikom rada koji pada u ponedjeljak i predstavlja apsolutno idealnu priliku za iskoristiti produženi vikend za provođenje divnih trenutaka s obitelji na moru.

Magična obala za čaroban odmor

Neponovljiva jadranska obala obiluje prekrasnim gradovima, koji su apsolutno idealni za posjetiti u ovo doba godine. Osim već dobro poznatih gradova poput Dubrovnika, Splita ili Zadra, tu su i manji gradovi poput Trogira, Rovinja i Opatije, koji kriju puno vrijednih znamenitosti koje vrijedi posjetiti. Ne smijemo pritom zaboraviti ni Nacionalni park Krka, koji svojim vodopadima i prekrasnom prirodom privlači tisuće ili spektakularan par prirode Telašćica, impresivno Vransko jezero i niz drugih lokacija poznatih po prirodnoj raznovrsnosti i jedinstvenoj ljepoti.

Kako bismo tebi i tvojim najmilijima omogućili najbolje, pripremili smo ti nekoliko savršenih prijedloga koji imaju sve potrebne sastojke za produženi vikend iz snova!

Bajka sjevernog Jadrana

Na jugozapadnom dijelu otoka Krka, u jednoj od najzaštićenijih uvala Jadrana, nalazi se mjesto Punat. Ovdje, u blagosti Mediterana i kontrastima plavog i zelenog mora, čeka te Hotel Kanajt. Smješten u neposrednoj blizini Marine Punat, čitava destinacija okružena je maslinicima i ima jedinstven pogled na marinu i brodove. U blizini se nalazi predivan grad Krk čije moćne zidine i uličice uronjene u povijest, jamče prekrasan ugođaj Mediterana kakav je nekad bio.

Prvi maj - Hotel Kanajt

Naša ponuda:

  • 2 noćenja u Holiday Home Deluxe s 30m2 natkrivene terase i vanjskim grijanim jacuzzijem s dvije spavaće sobe za 4 osobe
  • 2 A la carte doručka
  • Korištenje hotelskog grijanog bazena, hotelske plaže, shuttle do plaže 4 km, korištenje wellnessa
  • Parking s video nadzorom, wi-fi

Otočna oaza mira

Smještena na jugoistočnoj strani otoka Mljeta, uvala Saplunara nudi sve za savršene trenutke opuštanja u Boutique Pine Tree apartmanima. Gosti imaju priliku opustiti se na privatnoj plaži, a u sklopu objekta moguć je i najam bicikala. U okolici je moguće uživati u raznim aktivnostima, među kojima je ribolov, ronjenje s maskom i disalicom te korištenje SUP daske i kajaka. Istraži dvije pješčane plaže, mala i velika Saplunara, ovjenčane plavom zastavicom i otkrij kristalno čisto more. Usput posjeti Nacionalni park Mljet koji obuhvaća zapadni dio našeg najljepšeg otoka i doživi svu veličanstvenost predivnog Jadrana.

Prvi maj - otok Mljet

Naša ponuda:

  • 2x noćenje u Pine Tree Boutique Apartmanima na fenomenalnom otoku Mljetu s terasom/balkonom i pogledom na more za 4 osobe
  • Jasmin Lush/Jamin Lush top floor, Lavander Touch/Lavander Touch top floor apartment
  • 2x večere po izboru chefa u 3 slijeda i čašom vina uz glavno jelo
  • Korištenje 2 Sub daske, 3 kayaka, infinity bazena s ležaljkama, veza za brodicu

I u dvoje je fantazija

Klinci su dovoljno odrasli i imaju druge planove za Prvi svibnja, radije bi proveli malo vremena s djedom i bakom ili ti jednostavno želiš ugrabiti nekoliko trenutaka na samo sa svojim partnerom ili partnericom? U tom slučaju, predlažemo ti boravak u jedinstvenom boutique hotelu u srcu Zadra. Hotel Bastion nudi luksuzno iskustvo boravka u okružju opipljive povijesti, mijene i kontrasta.

Naša ponuda:

Prvi maj - Hotel Bastion

Idealna prilika za produženi vikend s obitelji na moru je sada

Ugrabi jedinstvenu priliku da nadolazeći produženi vikend za Praznik rada provedeš s obitelji uživajući u prekrasnoj prirodi, upoznavajući se s povijesnim spomenicima i isprobavajući ukusnu hranu i vino na predivnom Jadranu.

Iskoristi ovaj idealan izbor zanimljivih Selectbox aktivnosti te SXP1 iskustva i sadržaja uz koje možeš pozdraviti proljeće na najbolji način. Pritom je nebitno poklanjaš li drugoj osobi ovo predivno iznenađenje ili je napokon došao red da počastiš sebe, za baš svakog će se ponešto lijepog pronaći.

Zato, ne čekaj više, rezerviraj smještaj na vrijeme i spremi se za najljepši vikend s obitelji na moru. Želimo vam svima jedno neponovljivo, nezaboravno i jedinstveno iskustvo!