Adrenalinska pustolovina za cijelu obitelj

Adrenalinska pustolovina za cijelu obitelj

Svi želimo izaći iz ustaljene kolotečine te ponekad povisiti razinu adrenalina kako bi nam život bio interesantniji. Upravo iz tog razloga, potrebno se s vremena vrijeme zabaviti s cijelom obitelji ili u društvu uživati u vrhunskoj zabavi te posjetiti adrenalinske atrakcije gdje će klinci uživati, a ti se prisjetiti kako je lijepo ponovno biti  bezbrižno dijete!

Adrenalinske pustolovine koje nude odmor pun zabave i avanture, idealan su način koji omogućuje svima iskusiti dozu uzbuđenja koje mogu osjetiti i djeca i odrasli. Kako bismo tebi i tvojim najmilijima mogli pružiti pregršt lijepih trenutaka, pobrinuli smo se i mi u SelectBoxu uz odličnu lepezu vrhunskih aktivnosti koje možeš baš svakom pokloniti ili se razveselite nekim od novih SXP1 doživljaja koji jamče genijalan provod kad god poželiš testirati svoje granice i aktivno se zabaviti s čitavom obitelji.

Iskusi 100% čiste zabave uz mnoštvo raznolikih sadržaja koji će razveseliti velike i male, pokloni vrhunsko iskustvo i ne zaboravi ovjekovječiti ove predivne trenutke prigodnom fotografijom koja će ti uvijek izmamiti osmijeh na lice.

U nastavku teksta, doznaj neke od naših prijedloga uz koje te očekuje adrenalinska pustolovina za cijelu obitelj.

Fantazija brzine

Odlična zabava za najhrabrije, očekuje sve one koji su željni brzine i adrenalinskog naboja iza volana. Ove zime, stisni gas i povedi svoje najmilije u prvorazrednu pustolovinu, a tko će na kraju biti bolji vozač, pokazat će rezultati vožnje u Karting Areni Zagreb. Kvalitetne i vrhunski opremljene staze te 22 vrhunska vozila u voznom parku, jamče kako će se i početnici osjećati kao pravi profesionalci za volanom. Ovo jedinstveno iskustvo uključuje kvalifikacije, utrke, finalna utrku i razne dodatne pogodnosti koje se mogu ostvariti u Raddock racing klubu koji baš nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a adrenalin skače do neviđenih visina.

Moderan sustav praćenja brzine osigurava da uvijek znaš svoj rezultat, a sigurni uvjeti omogućavaju svim sudionicima da se potpuno prepuste doživljaju. Osjeti konjske snage pod svojim prstima dok vješto svladavaš zavoje tik do zemlje i testiraj svoje reflekse. Iskoristi kišne dane kako bi svi izbrusili svoja vozačka umijeća, saznali tko je najbrži član obitelji i najvažnije od svega, odlično se proveli u najdražem društvu. 

Mašta radi svašta

Kod avanturista, stvar je jednostavna - uvijek su željni novih iskustava i dosada je nešto čemu se svojski odupiru. Što je iskustvo odvažnije, nepredvidljivije i što više adrenalina donosi, to više uživaju. Iz tog razloga faktor nepredvidljivosti može često puta biti najmoćniji tajni sastojak. Upravo zato, ove zime doznaj zašto je ponekad potrebna samo bujna mašta, odlično društvo i vrhunsko okruženje za istinski adrenalinski doživljaj koji se pamti. Jedno od takvih iskustava, defintivno je Sensperience - jedinstvena interaktivna igra koja nije kazalište, escape room ni kuća strave i nema zagonetki, šifri ni pogrešnih odluka.

Cijelu igru sjediš na stolici s povezom preko očiju, a tijekom igre svi sudionici će osjetiti jake emocije i nalet adrenalina, dok ih u stvarnosti ništa neće ugroziti. Ova igra u svojoj ponudi zanimljivih tema, uključuje nekolicinu raznovrsnih žanrova kao što su prvorazredna akcija, odlična komedija, uzbudljiv triler ili strašan horor. Bez imalo sumnje Sensperience je istinski najdublja interaktivna igra koju možeš odigrati!

Potpuni doživljaj neukroćene divljine

Stopite se s magičnom prirodom Gorskog kotara i iskusite kao obitelj, spektakularnu veličanstvenost netaknute divljine uz Lynx and Fox panoramsku turu. Smješteni u samom srcu Gorskog kotara, njihovi vodiči pomoći će da zajednički istražite predivan Zeleni vir i Vražji prolaz, otkrijete sve zakutke starog dvorca Zrinskih ili pak otkrijete tajne Mistične šume i Dubokog jezera. Istražite dubine zemlje u špilji Lokvarka ili posjetite istoimeno jezero i ostanite zadivljeni pogledom na prostranstvo jezera i elegantne boje stabala.

Predivne Delnice, Ogulin, Fužine i ostala simpatična mjesta koja krase ovaj kraj, samo daju jednu dodatnu vrijednost čitavom doživljaju. Putem te očekuju zanimljive male degustacije koje obogaćuju turu kao, primjerice, pesto od medvjeđeg luka na krekerima, odličan med, kolačići od šumskog voća i niz drugih delicija koje pružaju dodatnu vrijednost ovoj šumskoj avanturi. Otisnite se u istraživanje i zajednički uživajte u svakoj minuti koju provedete u magičnom ambijentu neponovljivog Gorskog kotara. 

Avantura traženja rješenja

Ako znaš kako su tvoji najmiliji ljubitelji mozgalica i uživate zajedno kada god treba napregnuti moždane vijuge, tada je Escape room Enigmarium pun pogodak! Ova uzubudljiva i nezaboravna pustolovina u kojoj mogu sudjelovati od 2 do 5 osoba, traži od svih sudionika da zajedničkim snagama pronađu izlaz, dok vrijeme neumoljivo curi.  Uđite u svijet detektiva, misterija i s njima povezanih tragova te pokušajte zajednički otkriti i otključati skrivene predmete i tragove, dešifrirati kodove, riješiti zagonetke i petlje, logično razmišljati te surađivati kako bi u 60 minuta uspješno svladali sve zadatke pred sobom.

Odlična zabava, puno neočekivanih iznenađenja, nikad viđene zagonetke, high tech gadgeti i izvrstan tijek igre, držat će sve koji one se odvaže na igranje, potpuno zadivljenima do posljednje minute! Zato ove zime zajedno promozgajte, okrijte baš sve skrivene tragove, pronađite izlaz i najvažnije od svega, odlični se zabavi u društvu voljenih osoba. Savršena adrenalinska pustolovina za cijelu obitelj može početi već danas!

Ludorije na četiri kotača

Za one koji žele ići korak dalje i iskusiti adrenalin u svoj njegovoj snazi, vožnja quadom predstavlja pun pogodak, posebice ako imaš čitavu svoju cijelu obitelj i najmlađe oko sebe da s njima podijeliš vrhunske trenutke zabave. Jer ponekad se ne stignemo niti okrenuti, a malci više nisu toliko mali, nego već kreću u školu, nalaze svoja društva i za tili čas razmišljaju o srednjim školama ili koji fakultet upisati. Srećom, iako su možda prerasli aktivnosti za najmanje, to ne znači kako ne možete zajedno provesti super trenutke i doživjeti genijalnu Brzi i žestoki avanturu quadom. Prekrasna priroda, izazovni zavoji i luda zabava na četiri kotača zajamčeni su svima onima koji žele ići korak dalje i iskusiti adrenalin. Ovakvoj vožnji ne može konkurirati ni jedno drugo vozilo, a kada tom iskustvu pridodaš prekrasan krajolik, staze i iskusne vodiče iz Brzih i Žestokih, jedinstveni trenuci su zajamčeni. Otisnite se u zajedničku obiteljsku avanturu, ponovno se povežite i najvažnije od svega, vrhunski zabavite.

Otkrij u našoj ponudi mnoštvo adrenalinskih i pustolovnih programa na jednom mjestu, uz koje je zabava zakamčena. Ovo je savršen trenutak da nadoknadiš propušteno vrijeme, razveseliš najmlađe i da zajedno uživate u pregršt vrhunskih SelectBox poklon paketa, istinski se razveseliš nekim od novih SXP1 doživljajima i već danas osiguraš savršen poklon koji pruža najbolji zimski doživljaj za cijelu obitelj.

Na tebi je samo da poduzmeš taj prvi, ključan korak i klikneš ovdje.