Gastro meka na sunčanom jugu

Gastro meka na sunčanom jugu

Ljubiteljima istočnjačke odnosno japanske kuhinje, dubrovačka La Bodega dobro je poznato ime. Naime, posljednjih godina ovaj restoran oduševljava jelima koja okusima i mirisima evociraju gotovo sentimentalnu pomisao na daleke, egzotične krajeve.

Uz upravo savršeni spoj prekrasnog mediteranskog ugođaja, vrhunskih sushi delicija i najfinijih vina u ambijentu fantastičnog Dubrovnika, ova gastro meka na sunčanom jugu idealno je mjesto za sve istinske hedoniste.

Savršeno pozicioniran na najpoznatijoj dubrovačkoj ulici, restoran La Bodega privlači pažnju jedinstvenim spojem japanskog i mediteranskog, istoka i zapada, drevnog i suvremenog.

Dašak Orijenta u biseru Jadrana

Vrhunskim gastronautima koji biraju najbolje, na usluzi su iskusni sushi majstori  restorana La Bodega, poznati po svom strastvenom pristupu kulinarskom umijeću, čiji krajnji rezultat je istinsko čudo na tanjuru. Od najsvježijih komada ribe do maštovitih kombinacija okusa, njihova kreativnost i stručnost isijava iz svakog zalogaja.

Gastro meka - La Bodega

 

Bez obzira je li osoba ljubitelj suptilnih nota sashimija ili više preferira bogate okuse rolica, bez sumnje će ostati oduševljena raznolikošću ponude u La Bodegi. I da, iako je sushi namirnica koja svoje korijene vuče iz Japana, ovaj ukusni zalogaj je postao pravi fenomen koji se raširio po čitavom svijetu i koji je svatko na sebi svojstven način, malo prilagodio i dao zanimljiv twist. La Bodega nudi veliki izbor sushi rolica koje su idealne za ručak ili večeru u vrućim ljetnim danima.

Vinska karta koja ostavlja bez daha

Naravno, savršeno pripremljen sushi zahtijeva i savršeno vino. U tom pogledu, La Bodega apsolutno nikada ne razočarava jer vinski podrum ovog restorana nudi zaista impresivan izbor vrhunskih vina iz cijelog svijeta. Pritom je nebitno je li osoba ljubitelj bijelog, crnog ili rosé vina, sommelieri La Bodege pomoći će u svakom trenutku odabrati idealno vino koje će upotpuniti čitavo gastronomsko iskustvo.Gastro meka - La Bodega

Jer svatko tko je ikada iskusio savršen spoj kvalitetnog vina i vrhunski pripremljenog sushija, posvjedočit će koliko takva kombinacija može biti neodoljiva i kakav savršeni užitak za nepce predstavlja.

Doručak, ručak ili večera – sve na jednom mjestu

Svi znamo kako je doručak najvažniji obrok u danu – stoga se uvijek trebamo pobrinuti da doručak bude potpuno zaokružen obrok. Srećom, uz neizostavnu jutarnju kavu i sok od svježe cijeđene naranče, upravo La Bodega svojim gostima nudi najfiniji doručak uz kroasan sendviče te kolačiće od riže u slanoj i slatkoj varijanti koji predstavljaju idealan izvor energije za početak još jednog uzbudljivog dana.

Gastro meka - La Bodega

Mix and match

La Bodega wine bar & party zona znači kako te osim vrhunskih vina, ovdje također čekaju odlični kokteli. Isprobaj u vruće ljetne dane osvježavajuć koktel koji će te odmah rashladiti i uz koji će i najtoplija večer proteći u savršenoj zabavi. Uz autohtone pršute i sireve iz raznih krajeva Hrvatske te već spomenuti sushi, La Bodega je među prvima u Hrvatskoj popularizirala opuštena popodnevna druženja uz najfinija vina začinjena pršutom, sirom i maslinama u kombinaciji s najukusnijim kruhom.

Ambijent iz snova obogaćen prstohvatom mudrosti 

Osim činjenice što nudi najbolje iz gastro ponude, La Bodega se odlikuje još jednim neprocjenjivim adutom – ambijentom iz snova. Ugniježđen na svjetski poznatom Stradunu, tik uz impozantnu baroknu crkvu sv. Vlaha, ovaj restoran svojim šarmom naprosto oduzima dah. Smješten u autentičnoj kamenoj kući zaogrnutom velom stoljetnih tajni, La Bodega je gastro meka koja zrcali duh starog Dubrovnika.

Gastro meka - La Bodega

Doživi vrhunski hedonizam

Ovog ljeta, dozvoli da te La Bodega uvede u svijet u kojima će apsolutno sva tvoja čula uživati. Guštaj u svakom zalogaju, svakom gutljaju i svakom trenutku u La Bodegi – mjestu gdje gastronomija postaje umjetnost, a običan obrok nezaboravno iskustvo.

Gastro meka - La Bodega

Zahvaljujući Ekstravagantnoj večeri i Najljepšim trenutcima u dvoje,  zakorači u jedno posebno kulinarsko iskustvo.  Uz navedene SelectBox poklon pakete doživi vrhunski hedonistički užitak u ovoj fuziji Zapada i Istoka, uz genijalni spoj sushi delicija, vrhunskog vina i prekrasnog pogleda na drevno srce Dubrovnika.

Pripremi svoje planove i ne oklijevaj inego posjeti ovu gastro meku jer vrata La Bodege su širom otvorena za doživljaj koji će zauvijek ostati urezan u tvom srcu!